Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop samen met je (pleeg)kind: Teken je Gesprek

mei 21, 2022 @ 13:15 - 15:00

Teken je gesprek is het visueel maken van een gesprek. Met symbolen, kleuren en kernachtige beschrijvingen maak je een gestructureerd, visueel verslag van wat jou verteld wordt. ​Met Teken je gesprek heb je als begeleider een concreet middel in handen, waarbij je gestructureerd met een kind (vanaf ongeveer acht jaar), jongere of volwassene kunt praten en tekenen over allerlei levenszaken.

De overzichtelijke, kleurige gesprekstekening die ontstaat, geeft de probleemdrager letterlijk zelf zicht op zijn problemen. Een gesprekstekening biedt een ‘nieuw perspectief’. Je ziet als probleemdrager je eigen probleem tot de kern teruggebracht in samenvattende bewoordingen en passende kleuren. Vanuit dit nieuwe perspectief kun je zelf komen tot een inzicht en een oplossing.

Aan deze workshop kun je als pleegouder meedoen samen met een (pleeg)kind. Geef bij het opgeven ook door hoe oud het kind is en of er bijzonderheden zijn. 

Voor wie: Pleegouders in Groningen en Drenthe
Datum & tijd: zaterdag 21 mei van 13.15 tot 15.00 uur
Waar: De Rank, Westeind 10, Zuidlaren
Kosten: aan Pleegwijzer activiteiten zijn geen kosten verbonden
Opgeven: geef je op via info@pleegwijzer.nl en geef daarbij ook door in welke gemeente je woont. Er zijn een beperkt aantal plekken dus geef je snel op!

Gegevens

Datum:
mei 21, 2022
Tijd:
13:15 - 15:00

Locatie