Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop High Tea in Paterswolde

mei 25, 2019 @ 14:00 - 16:00

Op zaterdag 25 mei gaan we lekker aan de thee! We gaan in een workshop leren om een High Tea te maken. De High Tea is een combinatie van zoete en hartige hapjes zoals sandwiches, wraps, brownies, appelflappen, kaasstengels en natuurlijk mogen de echte Engelse scones niet ontbreken.

De kinderen worden in groepjes verdeeld en gaan dan aan de slag met hun recept. Zo maakt iedereen iets lekkers voor bij de High Tea. Natuurlijk gaan we daarna genieten van alles wat we gemaakt hebben!

voor wie: eigen kinderen in pleeggezinnen
kosten: aan EKIP activiteiten zijn geen kosten verbonden
opgeven: via info@pleegwijzer.nl
Geef daarbij de namen en leeftijden van de kinderen die komen op.

Belangrijk om te weten 
Stichting Pleegwijzer krijgt subsidie om activiteiten te organiseren voor eigen kinderen in pleeggezinnen (afgekort EKIP). Daarmee bedoelen we kinderen wiens eigen ouders pleegouder zijn. Omdat het niet altijd makkelijk is voor kinderen om een pleegbroertje of -zusje erbij te krijgen en ze en belangrijke rol spelen zetten we deze kinderen met EKIP activiteiten speciaal in het zonnetje. Dit betekent helaas wel dat pleegkinderen niet mee kunnen doen aan deze activiteiten.

Tip: denk je dat jouw pleegkind ook graag naar georganiseerde activiteiten toe zou willen? Neem dan contact op met je pleegzorgorganisatie en vraag hen dit te organiseren. 

Gegevens

Datum:
mei 25, 2019
Tijd:
14:00 - 16:00
Evenement Categorie:

Locatie