Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop Ferme vrede: vriendelijk zijn naar jezelf

november 28, 2022 @ 19:30 - 21:30

Je zegt ‘nee’ op een vraag van je kind. Je kind protesteert en wordt kwaad. “Jij bent de stomste mama van de wereld!” Je schiet uit je slof en tot je eigen schrik hoor je jezelf dingen zeggen die je ouders ook tegen jou zeiden. Huh? Maar in alle boekjes staat dat dit een normale reactie is van je kind. Dat het echt niet persoonlijk is. Waarom reageer je dan als door een wesp gestoken, je weet dit toch? De rest van de dag heb je er last van.

Dit is één van de voorbeelden die Damiët van Stek op haar website heeft staan. Ze geeft workshops over onvoorwaardelijk ouderschap, ouderschap vanuit je hart en communiceren met je kind. Niet met de bedoeling om je kind of het gedrag van je kind te veranderen, maar door te kijken wat bepaald gedrag met jou als ouder doet. Want natuurlijk willen we geduldig en begripvol zijn naar onze (pleeg)kinderen, maar na een lange, drukke dag, als je zelf ook veel aan je hoofd hebt, moe bent, overprikkeld bent, dan lukt dat niet altijd even goed.

Op maandag 28 november komt Damiët een workshop geven over vriendelijk zijn naar jezelf, je eigen grenzen kennen en aangeven en de pauzeknop te vinden als het je even te veel wordt.

Voor wie: pleegouders in Groningen en Drenthe
Kosten: aan Pleegwijzer activiteiten zijn geen kosten verbonden
Opgeven: geef je op via info@pleegwijzer.nl en geef daarbij ook door met hoeveel personen je komt en in welke gemeente je woont.

Gegevens

Datum:
november 28, 2022
Tijd:
19:30 - 21:30

Locatie