Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar: Wat maakt samenwerking constructief?

januari 11, 2022 @ 20:00 - 21:30

Op dinsdag 11 januari verzorgen Dr. Martine Noordegraaf en Miranda Kempenk voor ons een webinar met als onderwerp samenwerking met biologische ouders:

Als een kind uit huis wordt geplaatst en in een pleeggezin gaat wonen, blijven de ouders vaak achter. Zij vormen de blinde vlek van de huidige jeugdhulp. Voor het kind is het echter cruciaal dat de ouders betrokken blijven. Hoe kun je als pleegouder de samenwerking met ouders vorm geven?

Dr. Martine Noordegraaf

Dr. Martine Noordegraaf is lector Jeugd en Gezin aan de Christelijke Hogeschool Ede. Zij zal de uitkomsten van het onderzoek delen en langs de laatste inzichten uit de literatuur en de tips uit de praktijk lopen.

 

Miranda Kempenk

Miranda Kempenk is moeder van twee uithuisgeplaatste jongens. Zij schrijft over haar ervaringen als moeder van ouder wordende zoons, over haar eigen jeugd en therapie ervaringen en over de ervaring van een uithuisplaatsing. Zij zal uit eigen werk voorlezen. Met zowel de pleegmoeder als de gezinshuismoeder van haar zoons heeft ze een goede relatie opgebouwd.

Voor wie: Pleegouders in Groningen en DrentheDatum & tijd: 11 januari, van 20.00 – 21.30 uur.Waar: OnlineKosten: aan Pleegwijzer activiteiten zijn geen kosten verbondenOpgeven: geef je op via info@pleegwijzer.nl 

Gegevens

Datum:
januari 11, 2022
Tijd:
20:00 - 21:30

Locatie