Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar FAS

juni 25, 2020 @ 19:30 - 21:30

Als pleegouder ben je misschien al eens in aanraking gekomen met een kind dat de diagnose FAS (Foetaal Alcohol Syndroom) heeft gekregen, of je hebt een vermoeden dat jouw pleegkind de karakteristieken van FAS vertoont. Dit roept veel vragen op, want hoewel FAS inmiddels meer bekendheid begint te krijgen, zijn er ook nog veel misverstanden.

Op donderdag 25 juni organiseert Pleegwijzer een webinar over dit onderwerp. De webinar wordt verzorgd door Martha Krijgsheld, pleegmoeder en voorzitter van de FAS Stichting  met jarenlange ervaring met FAS.

Martha gaat het vooral hebben over de hersenschade bij FAS en welke gevolgen dit heeft voor de opvoeding, gedragsproblematiek, schoolkeuze etc Er zal ook gelegenheid zijn om vragen te stellen.

voor wie: pleegouders in Groningen en Drenthe
wanneer: donderdag 25 juni, start 19.30
opgeven: geef je op via info@pleegwijzer.nl. Je ontvangt dan de link waarmee je de webinar kunt volgen.

 

 

Vanwege het Corona virus kon de oorspronkelijk geplande thema-avond over FAS niet doorgaan. Hoewel de restricties weer versoepeld zijn, was het aantal deelnemers te groot om de avond voor september te houden. Daarom organiseren we -voor het eerst- een webinar. Als dit pleegouders goed bevalt zullen we vaker thema-avonden online aanbieden.

Gegevens

Datum:
juni 25, 2020
Tijd:
19:30 - 21:30