Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nieuwjaarsbijeenkomst

januari 20, 2018 @ 10:30 - 13:30

Om 2018 meteen goed te beginnen nodigen we jou en je (pleeg)kinderen uit voor een gezellige nieuwjaarsbijeenkomst in Groningen, om elkaar bij te praten en beter te leren kennen. We zorgen voor leuke activiteiten voor de kinderen, waaronder twee workshops: schilderen en leren tasjes maken.

Voor wie: pleegouders uit Groningen en Drenthe, donateurs van Pleegwijzer, (pleeg)kinderen

De locatie is goed bereikbaar per auto. Vrij parkeren op het terrein. Kijk even goed naar de route.

Programma: het bestuur van Pleegwijzer geeft een korte terugblik en vooruitblik. Voor de kinderen zijn er in een apart zaaltje diverse leuke workshops die ook vanaf half 11 toegankelijk zijn.

Catering: wij zorgen voor koffie/ thee en lunch/ broodjes. Heb je dieetwensen of geldt dit voor (een van) de kinderen? Laat het ons weten, dan houden we er rekening mee.

Opgeven: heel graag horen we of je komt, met hoeveel personen en welke leeftijden je kinderen hebben. Opgeven kan tot 15 januari.

We zijn voor de nieuwjaarsbijeenkomst welkom bij het Sociaal Lunchcafé het Schathuis. Het Schathuis is een bijzonder lunchcafé, omdat zij werken met een grote verscheidenheid aan mensen, ieder met een bijzonder verhaal. Mensen met een arbeidsbeperking, mensen die vanwege allerlei redenen een afstand tot de arbeidsmarkt hebben, maar ook mensen die in een asielzoekerscentrum verblijven of allang gepensioneerd zijn maar graag nog een zinvolle daginvulling willen, bieden zij een fijne werkplek. Deze mix van mensen maakt het sprankelend en het maakt Nederland weer een stukje socialer.

Gegevens

Datum:
januari 20, 2018
Tijd:
10:30 - 13:30

Locatie