Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

EKIP Waterskiën

juli 9, 2022 @ 13:00 - 16:00

Heb je zin in een spetterende middag? Ga dan mee waterskiën!

Bij aankomst gaan we eerst omkleden. Iedereen krijgt een wetsuit, zwemvest en een helm. Hierna krijg je van een van de medewerkers uitleg over het waterskiën en het kneeboarden, maar ook over een paar belangrijke regels die op de grote waterskibaan gelden. 

Als je de uitleg hebt gehad is het tijd voor het echte werk. Je loopt naar de start van de grote waterskibaan waar onze medewerker je helpt met je ski’s of kneeboard en je vervolgens het water op helpt. En dan kan de actie beginnen! 

Na 2 uurtjes actief bezig te zijn heb je wel trek gekregen. Nadat je de spulletjes weer hebt ingeleverd en je omgekleed hebt, sluiten we af met een patatje met snack en ranja. 

voor wie: eigen kinderen in pleeggezinnen vanaf 10 jaar
datum & tijd: zaterdag 9 juli van 13.00 tot 16.00
waar: Park Borgerswold, Bergweg 2, Veendam
kosten: aan EKIP activiteiten zijn geen kosten verbonden
opgeven: geef je op via info@pleegwijzer.nl Geef daarbij de namen en leeftijden van de kinderen die komen op

Belangrijk om te weten
Stichting Pleegwijzer organiseert activiteiten voor eigen kinderen in pleeggezinnen (afgekort EKIP). Daarmee bedoelen we kinderen wiens eigen ouders pleegouder zijn. Omdat het niet altijd makkelijk is voor kinderen om een pleegbroertje of -zusje erbij te krijgen en ze en belangrijke rol spelen zetten we deze kinderen met EKIP activiteiten speciaal in het zonnetje. Dit betekent helaas wel dat pleegkinderen niet mee kunnen doen aan deze activiteiten.

Gegevens

Datum:
juli 9, 2022
Tijd:
13:00 - 16:00
Evenement Categorie:

Locatie