Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

EKIP Sterren kijken in Dwingeloo

oktober 20, 2018 @ 20:00 - 22:00

Op zaterdag 20 oktober (de eerste dag van de herfstvakantie) gaan we ’s avonds sterren kijken bij het Planetron in Dwingeloo! Tijdens de avond krijgen we een live-voorstelling over de sterren, en mogen we bij helder weer door de telescoop naar een interessant object aan de sterrenhemel kijken. Let op! Het aantal tickets zijn beperkt dus geef je zo snel mogelijk op!

voor wie: eigen kinderen in pleeggezinnen
kosten: aan EKIP activiteiten zijn geen kosten verbonden
opgeven: zo snel mogelijk via info@pleegwijzer.nl
Geef daarbij de namen en leeftijden van de kinderen die komen op.

Belangrijk om te weten 
Stichting Pleegwijzer krijgt subsidie om activiteiten te organiseren voor eigen kinderen in pleeggezinnen (afgekort EKIP). Daarmee bedoelen we kinderen wiens eigen ouders pleegouder zijn. Omdat het niet altijd makkelijk is voor kinderen om een pleegbroertje of -zusje erbij te krijgen en ze en belangrijke rol spelen zetten we deze kinderen met EKIP activiteiten speciaal in het zonnetje. Dit betekent helaas wel dat pleegkinderen niet mee kunnen doen aan deze activiteiten.

Tip: denk je dat jouw pleegkind ook graag naar georganiseerde activiteiten toe zou willen? Neem dan contact op met je pleegzorgorganisatie en vraag hen dit te organiseren. 

 

Gegevens

Datum:
oktober 20, 2018
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Locatie