Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

EKIP Spannend puzzelwerk in escape room in Assen

februari 16, 2019 @ 14:00 - 16:00

Op zaterdag 16 februari gaan we puzzelend een weg uit de escape room vinden! Een escape room is een kamer waar je met een groepje 60 minuten lang wordt opgesloten. In die 60 minuten moet je door codes en sleutels te vinden en opdrachten te doen een weg uit de kamer zien te vinden.

Meestal zijn escape rooms voor volwassenen, maar in Assen kunnen we een speciale escape room voor kinderen doen. Wel moet je hier minstens 8 jaar voor zijn. Het aantal plaatsen is beperkt dus geef je zo snel mogelijk op!

voor wie: eigen kinderen in pleeggezinnen vanaf 8 jaar
kosten: aan EKIP activiteiten zijn geen kosten verbonden
opgeven: vóór 7 februari via info@pleegwijzer.nl Geef daarbij de namen en leeftijden van de kinderen die komen op.

Belangrijk om te weten 
Stichting Pleegwijzer krijgt subsidie om activiteiten te organiseren voor eigen kinderen in pleeggezinnen (afgekort EKIP). Daarmee bedoelen we kinderen wiens eigen ouders pleegouder zijn. Omdat het niet altijd makkelijk is voor kinderen om een pleegbroertje of -zusje erbij te krijgen en ze en belangrijke rol spelen zetten we deze kinderen met EKIP activiteiten speciaal in het zonnetje. Dit betekent helaas wel dat pleegkinderen niet mee kunnen doen aan deze activiteiten.

Tip: denk je dat jouw pleegkind ook graag naar georganiseerde activiteiten toe zou willen? Neem dan contact op met je pleegzorgorganisatie en vraag hen dit te organiseren. 

Gegevens

Datum:
februari 16, 2019
Tijd:
14:00 - 16:00
Evenement Categorie:

Locatie