Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

EKIP Klimmen en klauteren in Assen

juni 22, 2019 @ 14:00 - 16:30

Avontuurlijke  EKIP-ers, opgelet! Heb jij géén hoogtevrees, ben je minstens 7 jaar en vind je het leuk om heel actief te zijn? Kom dan samen met ons op zaterdag 22 juni naar Klimpark Pinokkio in Assen!

In 2.5 uur gaan we samen met de instructeur een hoogteparcours afleggen, onszelf testen op de klimwand en ook nog eens leren boogschieten! Na afloop is er nog tijd om vrij te spelen in de klauterjungle.

voor wie: eigen kinderen in pleeggezinnen, vanaf 7 jaar.
kosten: aan EKIP activiteiten zijn geen kosten verbonden
opgeven: geef je vóór 15 juni op via info@pleegwijzer.nl Geef daarbij de namen en leeftijden van de kinderen die komen op

Belangrijk om te weten 
Stichting Pleegwijzer krijgt subsidie om activiteiten te organiseren voor eigen kinderen in pleeggezinnen (afgekort EKIP). Daarmee bedoelen we kinderen wiens eigen ouders pleegouder zijn. Omdat het niet altijd makkelijk is voor kinderen om een pleegbroertje of -zusje erbij te krijgen en ze en belangrijke rol spelen zetten we deze kinderen met EKIP activiteiten speciaal in het zonnetje. Dit betekent helaas wel dat pleegkinderen niet mee kunnen doen aan deze activiteiten.

Tip: denk je dat jouw pleegkind ook graag naar georganiseerde activiteiten toe zou willen? Neem dan contact op met je pleegzorgorganisatie en vraag hen dit te organiseren. 

 

Gegevens

Datum:
juni 22, 2019
Tijd:
14:00 - 16:30
Evenement Categorie:

Locatie

Stichting Pleegwijzer